Dustin Hoffman şi-a pierdut virginitatea... din greşeală. Partenera l-a confundat cu fratele lui. Cum s-a încheiat întreaga partidă?

11 septembrie 2021   News

Unul dintre veteranii Hollywoodului are nişte poveşti savuroase despre viaţa lui intimă, despre care – culmea! – vorbeşte fără nicio reţinere.

Binecunoscutul actor a recunoscut că a făcut sex cu duiumul după ce a dat lovitura cu filmul The Graduate (1967). De fapt, Hoffman devenise dependent de sexul în spaţii publice şi a frecventat, în acest sens, chiar şi cluburile de noapte, unde a întreţinut adevărate orgii.

„Erau acei ani nebuni, în care nu ne lipseau drogurile, faima şi Pilula!”, a dezvăluit actorul pentru revista GQ. „Mi s-a întâmplat de mai multe ori să mă întâlnesc cu câte două fete în pat şi făceam sex şi în spaţii publice, cum era clubul Studio 54 din New York”, a adăugat acesta.

Dustin n-a avut nicio problemă să spună în public că a încercat, în tinereţea lui sălbatică, şi cocaina, doar că n-a continuat să o consume dintr-un motiv anume – era alergic la ea: „N-am putut să mai respir săptămâni întregi după aceea...”.

Let's talk about sex, baby...

Pierderea virginităţii actorului nu este nici ea un subiect tabu pentru starul hollywoodian. Astfel, vedeta a declarat că a făcut prima dată sex în viaţa lui cu o femeie mai matură decât el, care, însă, îl confundase cu fratele lui mai mare, Ronny.

Întregul episod romantic s-a încheiat brusc în momentul în care tănăra de 20 de ani – adică cu 5 ani mai mare decât Dustin – şi-a dat seama, îngrozită, că făcea dragoste cu altcineva decât a crezut ea în primă instanţă.

Final fericit?...

Hoffman a povestit cum s-a încheiat întreaga partidă de sex: „Am sărit ca ars de pe ea, gol puşcă, şi am fugit din cameră. Am ajuns în sufragerie, unde prietenii mei stăteau de vorbă la o bere, iar eu eram complet dezbrăcat în faţa lor”, a mărturisit starul pentru Playboy.

„Cred că acela a fost începutul carierei mele actoriceşti, fără ca măcar să-mi dau seama, pentru că toţi stăteau acolo şi mă aplaudau. Drept să vă spun, mi-au cam plăcut aplauzele!...”, a conchis Dustin Hoffman.

foto - Profimedia

Mai multe