E confirmat. Cine îl va juca pe James Bond în noul film al francizei 007

25 mai 2018   News

S-a jurat că nu îl va mai juca pe James Bond în noua peliculă a francizei şi totuşi îl vom vedea din nou în rolul agentului OO7.

Imediat după terminarea filmărilor pentru ultima peliculă a seriei declara că mai degrabă îşi taie venele decât să îl mai joace pe agentul secret. A fost îndelung vânat de producătoarea Barbara Broccoli care l-a vrut cu orice preţ pe Daniel Craig în noua peliculă, iar în cele din urmă actorul a acceptat. S-a întors la 180 de grade şi a fost ofertat pentru cel puţin 150 de milioane de dolari pentru a-l interpreta pe spionul cuceritor tocmai pentru capitalul de imagine şi faima pe care a avut-o de-a lungul peliculelor seriei.

Greu de convins, dar nu imposibil. Daniel Craig (50) va juca pentru a cincea oară în James Bond, a fost confirmat recent de producători. Actorul i se va alătura lui Danny Boyle, regizorul premiat cu Oscar, pentru cel de-al 25-lea film Bond, care urmează să se lanseze pe 25 octombrie 2019. Producătorii Michael G Wilson şi Barbara Broccoli au declarat: "Suntem încântaţi să anunţăm că Danny Boyle, un talent excepţional, îl va ghida pe Daniel Craig în cea de-a cincea peliculă a sa ca James Bond şi cea de-a 25-a a francizei".

"Vom începe să filmăm Bond 25 la Pinewood Studios în decembrie cu partenerii noştri de la MGM şi suntem încântaţi de faptul că Universal va fi distribuitorul nostru internaţional".

Foto: Arhiva OK!

Mai multe