E copleșită de probleme! Cum a fost surprinsă Jennifer Lopez. Artista pare atât de tristă

30 septembrie 2024   News

După o perioadă lungă de reușite și bucurii, atât pe plan artistic, cât și profesional, 2024 pare că a impactat-o masiv pe celebra divă.

Jennifer Lopez este din ce în ce mai abătută.

După ruperea poveștii de iubire cu Ben Affleck, viitorul său fost soț, trecutul nu-i dă pace artistei. Cumva, pare că toate planetele s-au aliniat să o pună să-și plătească toate datoriile karmice.

Mulți își amintesc că în tinerețe, Jennifer Lopez s-a iubit cu Puff Diddy, persona non grata la ora actuală în SUA.

Starul este acuzat de o serie de fapte aproape inimaginabile. Abuzuri, orgii sexuale, trafic sexual, șantaj etc.

Celebrul rapper Sean „Diddy” Combs a fost arestat pe 16 septembrie de poliţia din Manhattan, după ce împotriva sa au fost depuse mai multe plângeri, inclusiv de agresiune sexuală.

P. Diddy, în vârstă de 54 de ani, este descris de presupusele sale victime drept un prădător sexual violent, care folosea alcool şi droguri pentru a obţine supunerea lor. De la începutul lunii iulie, rapperul a fost ţinta unei plângeri din partea unei foste actriţe de filme pentru adulţi, Adria English, care acuză agresiuni sexuale.

Imaginile cu Jennifer Lopez au fost realizate vineri, când artista este cu adevărat pe gânduri.

Numele său a fost asociat cu cel al lui Diddy, de la arestarea sa zgomotoasă.

Lucru care o îngrijorează vădit pe divă, o femeie foarte ambițioasă, care ține enorm la imagine. Cu siguranță nu se simte deloc bine acum, când trecutul său este răscolit.

Jennifer Lopez pare apatică în timp ce părăsește hotelul Beverly Hills. Câțiva admiratori strânși acolo au întrebat-o dacă ea crede că Diddy este vinovat de acuzațiile uluitoare de șantaj, trafic sexual, transport pentru prostituție.

Întrebările vin firesc, căci relația sa cu rapperul a fost de notorietate. Totodată fanii se întreabă dacă Jennifer Lopez va fi forțată să depună mărturie în procesul statul contra Diddy al cărui termen se apropie vertiginos.

Foto: Profimedia

Mai multe