E însărcinată, dar nimeni nu şi-a dat seama! Uite cum îşi ascunde Miranda Kerr sarcina!

4 decembrie 2017   News

În luna mai s-au căsătorit, iar acum câteva zile au dat vestea cea mare: aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil! Vorbim despre Miranda Kerr, fosta nevastă a lui Orlando Bloom, şi actualul ei soţ, Evan Spiegel, fondatorul Snapchat.

foto: Getty Images

E însărcinată cu al doilea copil

Miranda Kerr a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, însă, până să anunţe, nimeni nu şi-a dat seama că e însărcinată. Şi asta pentru că modelul cunoaşte o mulţime de trucuri care o ajută să pară şi-n realitate, dar şi-n fotografii, la fel de suplă. De curând, ea şi-a făcut apariţia la un eveniment de lansare al unor produse de îngrijire corporală şi nimeni nu a băgat de seamă că modelul a luat câteva kilograme sau că burtica e deja proeminentă.

În primăvară îşi va strânge copilul în braţe

Şi asta pentru că modelul în vârstă de 34 de ani a ales o rochie care mascheză cu succes burtica, fiind strânsă în zona bustului şi cloş în jos. Pe deasupra, Miranda a purtat o jachetă de jeans, care ascunde kilogramele şi i-a acoperit braţele. Modelul şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale foarte înalte, care, de asemenea, au ajutat la efectul dorit.

Stylish mama, nu?

Mai multe