Ea a fost desemnată "cea mai fascinantă persoană a anului 2014". Vezi despre cine e vorba!

16 decembrie 2014   News

N-are cum să-ţi meargă rău în anul în care reuşeşti să pui mâna pe ultimul burlac rămas în cetatea filmului. Soţia acestui actor celebru, căci despre ea este vorba, a câştigat anul acesta numeroase premii şi distincţii.

N-are cum să-ţi meargă rău în anul în care reuşeşti să pui mâna pe ultimul burlac rămas în cetatea filmului. Soţia lui George Clooney, căci despre Amal este vorba, a câştigat anul acesta numeroase premii şi distincţii.

Fostă Alamuddin, Amal Clooney a reuşit să-I farmece iremediabil pe George, intrând astfel în atenţia tuturor. Acest lucru i-a adus după premiul pentru cea mai influentă femeie din Londra şi titulatura de cea mai fascinantă persoană a anului. Astea da, atribute pentru cea care a reuşit să-l convingă pe cel mai de neclintit şi dorit burlac s-o ia de nevastă.

După gloriosul titlu câştigat de către frumoasa avocată, George şi soţia sa au fost surprinşi celebrând într-un restaurant din California. Tânăra de 36 de ani a purtat o ţinută casual, însă chic, pe când iubitorul ei soţ a optat pentru o pereche de blugi deschişi la culoare, un tricou şi o geacă de piele neagră.

De remarcat este şi faptul că George este foarte atent la soţia sa, purtându-se impecabil cu ea: îi deschide uşa de la maşină, o ţine de mână şi niciodată nu o scapă din vedere. Asta da, fascinaţie!

Foto credit: Splash News

Mai multe