Ea e iubita lui Brad Pitt. Sunt împreună de nouă luni!

10 aprilie 2018   News

În timp ce toată lumea spera la o împăcare între Brad Pitt şi Angelina Jolie, iată că actorul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o altă femeie. Ea e Neri Oxman, arhitectă de profesie, în vârstă de 42 de ani, pe care Brad a cunoscut-o în urmă cu aproape un an şi de care s-a îndrăgostit treptat, dar iremediabil.

Ea e noua iubită a lui Brad

Potrivit presei internaţionale, Brad Pitt (54) are o relaţie amoroasă cu Neri încă din toamna trecută, uniindu-i dragostea pentru arte, design şi arhitectură. ”S-au îndrăgostit pentru că au aceeaşi pasiune pentru arhitectură, design şi artă.”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Brad Pitt, alături de colegele de muncă ale iubitei sale

O dovadă a relaţiei lor ar fi şi această fotografie, în care Brad apare la MIT, locul de muncă al lui Neri. Pe reţelele de socializare  există şi o fotografie cu Brad şi Neri care alimentează zvonurile privind relaţia lor amoroasă.

O altă sursă susţine, în schimb, că cei doi se plac foarte mult, dar, momentan, doar petrec foarte mult timp împreună, fără a fi implicaţi amoros neapărat. ”Prietenia nu s-a transformat într-o romanţă, amândoi sunt precauţi şi de aceea au mai degrabă o prietenie profesională. Dar Brad este foarte interesat să petreacă cât mai mult timp cu Neri, o găseşte fascinantă”, a menţionat o altă sursă.

Neri Oxman e arhitectă

Cât despre Neri, şi ea trecut printr-un mariaj eşuat. Ea a fost căsătorită cu faimosul compozitor Osvaldo Golijov, de care, însă, s-a separat. Cei doi nu au avut copii. Săptămânile acestea se aşteaptă ca divorţul dintre Brad şi Angelina să se pronunţe.

foto: GettyImages

Mai multe