Ea e? Kylie Jenner a ieşit din izolare complet nemachiată, cu părul nearanjat şi îmbrăcată în haine lejere

22 aprilie 2020   News

O ştiam mereu aranjată, cu părul lung, machiată discret, cu produsele ei de top, dar ce se întâmplă cu Kylie Jenner? A ieşit din izolare complet nemachiată, în picioarele goale, îmbrăcată în haine lejere. 

În repetate rânduri a fost criticată că a exagerat cu operaţiile estetice la o vârstă mult prea fragedă, dar Kylie Jenner nu a băgat în seamă criticile şi a făcut tot ce şi-a dorit, uneori a trecut chiar şi peste sfaturile mamei sale. Multe fete, multe adolescente o văd precum un fashion icon, un model de urmat atât în viaţa personală, dar şi cea profesională. Dar cum e Kylie Jenner în viaţa de zi cu zi când camerele de filmat se sting?

Singură, fără să fie supusă unei provocări, Kylie Jenner s-a arătat aşa cum este ea...naturală. Zilele trecute, tânăra miliardară şi-a ignorat propriile sfaturi şi a ieşit din izolare. Chiar ea îi îndemna pe toţi să rămână în case pentru a se proteja de coronavirus, să poarte măşti, să ia măsuri serioase de protecţie. Ea ce face? A ieşit pe străzile din Beverly Hills şi a uimit. 

Kylie a apărut pe stradă îmbrăcată într-un costum sport lejer, cu părul nearanjat, prins într-un coc răvăşit şi complet nemachiată. Se poate observa că nu a aplicat pe ten niciun produs de make-up, nici fond de ten, nici rimel, nici blush. Mai seamănă cu chipul perfect pe care îl vedem pe reţelele de socializare?

Vedeta a profitat că s-a deplasat cu maşina şi nici măcar pantofi nu a avut în picioare. Ce se întâmplă cu ea? S-a pictisit în izolare? 

Kylie Jenner, desemnată şi în 2020 cea mai tânără miliardară

Kylie Jenner a ajuns pentru prima dată pe lista miliardarilor în martie 2019, când a devenit cea mai tânără miliardară din istoria acestei liste. Poziţia sa pe această listă se datorează companiei sale de produse cosmetice, Kylie Cosmetics, fondată în 2015. 

Iată că succesul s-a repetat pentru ea şi în 2020. Forbes a lansat în aprilie lista anuală a miliardarilor din lume. Kylie Jenner, deţinătoarea brand-ului de cosmetice „Kylie Cosmetics”, a fost desemnată cea mai tânără miliardară pe forţe proprii: "În ciuda ajutorului primit de la familia celebră, Kylie nu a moştenit averea, ci şi-a construit-o prin propriul business. Este miliardară, fiindcă la această cifră este estimată suma din conturile ei"

Foto: Profimedia

Mai multe