Ea e persoana care locuieşte în casă cu Hanne de la „Insula iubirii“! A vorbit despre seara în care Andi a fost în Timişoara

8 februarie 2019   News

Sunt cel mai mediatizat cuplu de la „Insula iubirii“, în acte sunt în continuare împreună, însă Bogdan şi Hanne spus răspicat că s-au despărţit în toamna anului trecut.

Deşi toată lumea se întreabă cât mai durează până actele de divorţ vor fi semnate, atât Hanne, cât şi Bogdan nu vor să ofere detalii în plus privind despărţirea lor. Cu toate acestea, ei nu mai locuiesc împreună, iar acasă la Hanne s-au mutat deja două prietene pe care aceastea şi le-a făcut după terminarea „Insula iubirii“.

Una dintre femeile care stau în aceeaşi casă cu Hanne este Iasmina Halas, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, un fost fotbalist român. Hanne şi Iasmina au fost invitate la Antena Stars, acolo unde au vorbit despre seara pe care Andi ar fi petrecut-o la Timişoara în compania lui Hanne.

„Noi stăm împreună. M-am mutat la Hanne împreună cu încă o prietenă. Andi nu a fost la noi“, a spus Iasmina Halas, care a fost completată imediat de Hanne: „În acea seară în care se spune că Andi a fost la mine acasă, eu eram cu fetele“.

Mai multe fotografii cu Hanne şi prietena ei pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe