Ea este adevărata mamă a lui Fuego! Iată cum arată femeia care l-a adus pe lume pe unul dintre cei mai iubiţi artişti români

28 august 2019   News

Mulţi ani, despre Fuego s-a spus că ar fi fiul Irinei Loghin, mulţi dintre fanii artistului crezând că acest lucru este adevărat, însă realitatea este cu totul alta.

Chiar dacă Irina Loghin şi Fuego au o relaţie specială şi ar părea că sunt mamă şi fiu, între cei doi nu este nicio relaţie de rudenie, ci doar o prietenie foarte strânsă. În realitate, mama lui Fuego este Elena Surugiu, ea fiind femeia care l-a adus pe lume pe unul dintre cei mai iubiţi artişti români.

De-a lungul timpului, Fuego, al cărui nume real este Paul Surugiu, a vorbit în termeni foarte frumoşi despre mama lui, având numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viaţă.

„După ce am lansat proiectul «Mama si fiul», multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia. După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele. Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită“, spunea Fuego pentru Click în urmă cu mai mulţi ani.

În plus, artistul a afirmat despre mama lui că este persoana pe care o iubeşte foarte mult şi că o consideră una dintre cele mai frumoase femei.

Mai multe fotografii cu mama lui Fuego pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe