Edith Gonzales nu mai fusese văzută din luna mai! Iată ce a postat ultima oară pe Twitter şi Instagram

14 iunie 2019   News

A fost una dintre cele mai iubite actriţe din Mexic, dar şi din întreaga lume, însă, pe 13 iunie 2019, Edith Gonzales a fost răpusă de cancer.

Deşi avea doar 54 de ani, moartea a luat-o dintre noi pe celebra actriţă, iar lumea cinematografiei este în doliu. Deşi în ultimele interviuri acordate Edith Gonzales afirma că se simte bine şi că publicul nu ar trebui să-şi facă griji pentru ea, pe 29 mai a dispărut inclusiv din mediul online. Atunci, ea a postat ultimul mesaj pe Twitter, dar şi ultima fotografie în care apare ea pe Instagram.

Potrivit presei din Mexic, ea a fost internată apoi într-un spital din Ciudad de Mexico, iar pe 13 iunie a fost deconectată de la aparate şi a murit.

„Bună dimineaţa! Astăzi ni se dă o nouă oportunitate de a iubi. Ştiu că sună siropos, dar este adevărat. Iubiţi în fiecare secundă, bucuraţi-vă de darul vieţii! Chiar şi cea mai simplă mişcare pe care o face corpul nostru este un simbol al libertăţii şi iubirii“, a fost ultimul mesaj postat de Edith Gonzales pe Twitter. Iar ultima fotografie postată de ea pe Instagram, înainte de a muri, este cea de mai jos:

Mai multe