Efectul Benjamin Button? Cum a întinerit Brad Pitt

30 august 2018   News

Cele mai recente fotografii cu starul hollywoodian le-au făcut pe nostalgice să creadă în tinereţe fără bătrâneţe. Ajuns la 54 de ani, Brad Pitt arată nemaipomenit, bucurându-se încă de un chip lipsit de riduri, un tonus de invidiat şi un zâmbet perfect. Dar cum reuşeşte?

Brad şi Leo filmează pentru ”Once Upon a Time in Hollywood”

Mulţi ar spune că viaţa de burlac, scăpat de sub autoritatea Angelinei Jolie, ar fi fost cel mai bun medicament anti-ageing pentru celebrul star. Alţii, mizează pe efectul miraculos al unor substanţe menite să-l întinerească şi pe multe alte tratamente costisitoare.

Brad, în prezent.

Ei bine, adevărul e undeva la mijloc! De când s-a despărţit de Angelina, actorul şi-a dus traiul aşa cum a poftit, ceea ce nu are cum să-i aducă decât beneficii, şi, ce-i drept, n-a făcut rabat de la vizitele în cabinetul doctorului estetician. Nu ne plângem deloc, ne bucurăm că şi-a recăpătat strălucirea şi abia aşteptăm să-l vedem pe micile ecrane, în pelicula ”Once Upon a Time in Hollywood”, alături de Leonardo DiCaprio. Iată-l pe platourile de filmare, până atunci!

Brad şi Leo pe platourile de filmare ale lui Tarantino

Mai multe