El a câştigat „Ferma: Un nou început“! Moroşanu şi Marius s-au bătut pentru 50.000 de euro, dar doar unul a plecat acasă cu marele premiu

23 mai 2019   News

Anul acesta, Pro TV a adus în casele românilor un nou format de show, „Ferma: Un nou început“, o emisiune care a debutat la finalul lunii ianuarie şi care a ajuns la final.

În această seară va avea loc marea finală a emisiunii de la Pro TV, iar pentru premiul în valoare de 50.000 de euro se vor duela Cătălin Moroşanu şi Marius Crăciun, după ce au reuşit să-i învingă în semifinale pe Cătălin Zmărăndescu, Otniela Sandu şi Florin Pastramă.

Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, lupta dintre Moroşanu şi Marius a fost una aprigă, însă câştig de cauză nu a avut cel supranumit Moartea din Carpaţi, ci fostul concurent de la „Ninja Warrior“.

„Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite şi mi-a dezvoltat foarte multe funcţii motorii şi calităţi motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga ‘Ferma’, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă“, spunea, înainte de emisiune, Marius Crăciun.

Mai multe