Ela Crăciun a schimbat două look-uri într-o oră. Apariţie de Hollywood la gala Designers on the Red Carpet

26 octombrie 2017   News

Ela Crăciun a avut aseară o apariţie de Hollywood la evenimentul OK Designers on the Red Carpet, la care a participat în calitate de gazdă. Vedeta TV a urcat pe scenă pentru a prezenta evenimentul şi a impresionat audienţa prin două vestimentaţii extrem de rafinate: o rochie diafană, din mătase fină, prinsă pe un umăr şi cu despicătură înaltă, creată de Rhea Costa, şi alta din dantelă neagră, cu influenţe stilistice spaniole, semnată Mastij.

Vedeta a completat look-ul cu machiaj realizat de un stilist cunoscut de la New York, Laura D’Ambra, o coafură cu cărare pe mijloc, realizată de Silviu Iuga, şi accesorii fine, atent alese de stilistul Irina Hartia. Ela Crăciun a schimbat cele două look-uri în mai puţin de o oră, surprinzând plăcut publicul prin alegerile sale stilistice de bun gust.

Ela Crăciun este, de altfel, un amfitrion cunoscut al evenimentelor publice sau exclusiviste, fiind apreciată pentru apariţiile sale elegante şi pentru abilitatea de a ţine discursuri şi a întreţine atmosfera, dată fiind şi experienţa sa de mulţi ani în televiziune. Ela este prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” şi unul din cei mai cunoscuţi bloggeri de parenting din România.

Foto: Sorin Stana

Mai multe