Elaine din Seinfeld a ajuns la 54 de ani. Vezi cum arată acum şi cât s-a schimbat de-a lungul timpului!

26 martie 2015   News

O ştim din cel mai bun serial de comedie al tuturor timpurilor, „Seinfeld“. Şi aproape că nu ne vine să credem că simpatica brunetă cu păr creţ a ajuns azi la vârsta de 54 de ani. Când a trecut timpul? Interesant este că, dintre toţi cei patru lunatici

O ştim din cel mai bun serial de comedie al tuturor timpurilor, „Seinfeld“. Şi aproape că nu ne vine să credem că simpatica brunetă cu păr creţ a ajuns azi la vârsta de 54 de ani. Când a trecut timpul?

Interesant este că, dintre toţi cei patru lunatici din serial, Julia Louis-Dreyfus este singura care s-a păstrat cel mai mult în atenţia publicului şi-a avut succes şi cu alte producţii TV, precum serialul Veep.

În cel mai nou număr al revistei New Beauty, cel de primăvară/vară, actriţa este eroina unei şedinţe foto foarte reuşite şi asta datorită ei, o femeie care şi-a păstrat frumuseţea naturală şi după 50 de ani. Şi nici urmă de intervenţii estetice pe chipul luminos al fostei Elaine Benes din Seinfeld!

„Am îmbătrânit în faţa voastră şi asta e ciudat. Este foarte bizar pentru mine că toată lumea m-a văzut îmbătrânind pe scenă“, mărturiseşte Julia în interviul care însoţeşte şedinţa foto.

Să vedem, aşadar, cum s-a schimbat Julia de-a lungul timpului!

Julia Louis-Dreyfus, în 1996 (foto stânga)

Click pe următoarea!

Julia Louis-Dreyfus, alături de Jerry Seinfeld, în anul 1997.

Invitată în showul lui Jay Leno, în 2003.

Superbă în roz, la o gală caritabilă, în 2007.

La Premiile Emmy din 2013.

Julia acum, în şedinţa foto pentru numărul de primăvară/vară al revistei

Mai multe