Elena Ionescu (ex-Mandinga), pusă la zid de concurenţii de la "Survivor România" VIDEO

29 ianuarie 2020   News

Nominalizată pentru a doua oară pentru eliminare, artista nu mai are niciun aliat în echipa Faimoşilor.

O nouă situaţie tensionată a apărut la "Survivor România". După plecarea Cristinei Şişcanu, Faimoşii au făcut front comun împotriva Elenei ionescu (ex-Mandinga), care a fost votată a doua oară pentru eliminare.

"Colegii mi-au spus că mă vor vota. Era de aşteptat. Dezamăgită? Puţin spus, dar nu toată lumea poate să-şi asume. Şi asta mă doare mai tare, pentru că am crezut că suntem o echipă şi deviza acestui concurs este alta, dar mergem mai departe. Consider că toate au un rost şi un sens şi probabil că Dumnezeu nu le aşează întâmplător", a fost comentariul Elenei Ionescu.

Chiar şi Asiana Peng, fosta gimnastă care a fost nominalizată data trecută şi care acum deţine colierul imunităţii, a decis să-l nominalizeze pe Lino Golden, susţinând că "e o strategie pentru a ieşi Elena, ăsta este adevărul, despre ce vorbim?". Iar artistul Lino Golden a confirmat: "Pur şi simplu, e o strategie a noastră, care sperăm să ne iasă."

Dar ce s-a întâmplat de a ajuns în această situaţie? Cei mai mulţi dintre coechipierii săi au susţinut că, în condiţiile în care raţiile de hrană pe insulă sunt foarte mici, Elena Ionescu a mâncat cu o lingură de orez în plus faţă de ceilalţi, deşi a fost atenţionată. Mai mult decât atât, ea ar fi avut o reacţie nepotrivită vizavi de starea de rău acuzată de Ruby într-o seară, dar şi o atitudine neconformă cu grupul atunci când mai mulţi dominicani înarmaţi cu macete au descins pe insula lor pe neaşteptate, sub pretextul bizar că ar fi căutat o persoană dispărută.

Din acest motiv, între ea şi actriţa Graţiela Duban s-a iscat o ceartă fără precedent. "Elena, în această săptămână, la un moment dat, n-a fost în aceeaşi barcă cu toată echipa. În al doilea rând, (...) m-a deranjat foarte tare că, în seara când i-a fost rău lui Ruby, ai fost singura care a spus că ăsta este, de fapt, jocul "Survivor" şi cine nu mai poate pleacă acasă. (...) Mi se pare că ai o doză de egoism. Când trecea cana de orez pe la fiecare şi fiecare lua câte o lingură, la tine a fost o dată când ai luat două şi ţi-am zis: "Ai luat două, nu o mai lua şi pe a treia" şi ai luat-o imediat şi pe a treia. Eu tot timpul am încercat să împart totul corect. Tuturor ne era foame, Elena!"

Şi cântăreaţa Ruby a avut opinia sa: "Elena e răuţă, ne minte pe toţi în faţă şi se victimizează."

Iată care au fost dialogurile între concurenţi şi cum a decurs votul.

Mai multe