Elena Ionescu, noi dezvăluiri despre divorţ: ''E fosta lui iubită!''

1 octombrie 2019   News

Ea a rămas cu un copil, el s-a reîntors la o veche iubire. La o lună de divorţul de Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, Dragoş nu a mai ţinut cont de nimic şi a revenit la fosta sa relaţie.

"E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea. E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Căsnicia cu mine a unit două persoane care şi-au dat seama că sunt potriviţi. Doamne ajută să fie fericiţi! Povestea e lungă", a mărturisit Elena Ionescu la o emisiune TV.

Solista recunoaşte că şi-ar fi dorit ca acest mariaj să dureze. ,Eu nu m-am căsatorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. A venit cea mai mare bucurie a vieţii mele. Totodoată se schimbă nişte lucruri, dar oamenii nu trebuie să stea doar atunci cand e bine, ci şi atunci când e rău, despre asta e problema’’, a spus Elena la Antena Stars.

Mai multe