Elena Udrea a aflat sexul bebeluşului!

4 mai 2018   News

După ce vestea că a pierdut unul dintre gemeni a devastat-o, acum a plâns de fericire.

Departe de casă, dar foarte aproape de momentul care o va împlini ca femeie, Elena Udrea (44) trăieşte din plin ultimele momente de femeie însărcinată.

Aflată în Costa Rica alături de partenerul său de viaţă, Adrian Alexandrov, fosta politiciană a trecut de la agonie la extaz în aceste luni de când a aflat că este gravidă. Odată pentru că este o sarcină cu emoţii, dată fiind vârsta înaintată de-a purta o sarcină, şi din cauza pierderii unuia dintre gemeni.

La ultima ecografie, însă, Elena Udrea a trăit clipe de fericire pură, care au făcut-o să plângă, spun surse ale cotidianului Click!. Aceasta a aflat că fătul care a supravieţuit este de sex feminin. Şi pentru ea, care este o femeie cochetă şi mereu în pas cu moda, este o imensă bucurie că va avea o fetiţă, pe care să o răsfeţe şi să o îmbrace după ultimele trenduri. Şi e de aşteptat ca, până în momentul în care îşi va putea ţine în braţe fiica, odaia copilei să fie deja amenajată - mai ales că acum viitori părinţi au aflat şi ce nuanţe să folosească pentru decorarea ei.

Mai multe