Elena Udrea și-a văzut visul cu ochii. A reușit să iasă din închisoare și să-și vadă fiica

13 septembrie 2023   News

Minune pentru Elena Udrea, chiar într-o zi sfântă. De sărbătoarea Nașterii Sfintei Marii, fostul politician a trăit emoții intense, căci, după mult timp, a reușit să-și vadă fetița, singurul ei copil.

Elena Udrea semnalase anterior pe Facebook, prin partenerul său de viață care-i gestionează contul de socializare că nu i s-a permis de multă vreme să-și vadă fiica, pe micuța Eva Maria, care a și fost fotografiată de Floriana Jucan în vară la mare, iar jurnalista a primit acordul lui Adrian Alexandrov de publicare a imaginilor, despre care spunea ”M-a ucis cu tristețea ei”.

Înainte de ziua surpriză, și Elena Udrea a scris pe Facebook cu amărăciune: „Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuză acest drept.​ Deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care executa o pedeapsă cu închisoarea, în practică această posibilitatea este aproape inexistentă”, nota Elena Udrea, pe 3 septembrie. Fostul ministru Elena Udrea se află după gratii, la penitenciarul Târgșor, unde execută 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Însă de 8 septembrie, a primit un cadou nesperat: a reușit să-și vadă adorabila copilă chiar în ziua onomasticii sale, căci pe micuță o cheamă Eva Maria.

Locația a fost și ea una splendidă: la Mănăstirea Ghighiu.

Elena Udrea, dar și alte două deținute, au avut permisiunea de a ieși din penitenciar, relatează Realitatea.net. Toate au petrecut trei ore la Mănăstirea Ghighiu alături de copiii lor, vineri, 8 septembrie. Au avut parte de un eveniment emoționant, potrivit surselor, cei mici au primit cadouri, au stat în aer liber și s-au jucat. Eva, fiica Elenei Udrea, care urmează să împlinească 5 ani pe 20 septembrie, a stat numai în brațele mamei sale și amândouă s-au bucurat din plin de momente.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a relatat despre întâlnirea dintre cele două, mamă și fiică. „Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistență socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment. Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor, și din partea copiilor. S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Foto: Facebook

Mai multe