Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”

27 ianuarie 2023   News

Despărțire în showbiz! După un deceniu de relație și au împreună o fetiță, dar între cei doi nu mai e înțelegere, Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu.

Între Oana Roman și Marius Elisei pare că nu mai există o cale de împăcare. Chiar dacă părea că au un cuplu solid, iată că prima despărțire sonoră a anului este a lor.

Au o fetiță și găsiseră o cale de împăcare anterior, căci au mai trecut o dată printr-un conflict major. Însă pare că despărțirea este, de data aceasta, definitivă.

Oana Roman are o relație foarte deschisă cu cei care îi urmăresc contul de socializare. Drept pentru care, a fost sinceră și le-a dat marea și neașteptata veste: s-a despărțit de Marius Elisei.

Nici bărbatul nu a ezitat să vorbească și chiar a ales să fie foarte direct. El recunoaște cu oarecare tristețe că relația cu Oana Roman nu mai funcționa de o bună bucată de vreme. Marius Elisei a spus că vor gestiona împreună custodia fiicei lor, Iza.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Oana Roman și-a anunțat comunitatea că ea și Marius Elisei și-au spus adio, după 10 ani de relație. Influencerița a menționat că partenerul ei a lăsat-o să se ocupe singură de facturi, iar acesta nu și-ar mai fi asumat responsabilitatea pentru multe alte lucruri. Marius Elisei pare sătul de poticnirile din viața amoroasă cu Oana Roman, mai ales că a declarat atât de tranșant că nu mai vrea să aibă de-a face cu ea.

Cei doi s-au mai despărțit o dată, dar în decembrie 2022 au decis să mai dea o șansă familiei lor. Iată însă că dizarmonia instalată atunci nu s-a mai putut repara, în ciuda deselor ședințe foto în care voiau să pară cât mai fericiți.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. (...) Am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată", spunea astă-vară Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos.

Foto: Instagram

Mai multe