Ellie White a dezvăluit sexul copilului pe care îl aşteaptă!

13 februarie 2015   News

Ellie White a dezvăluit în premieră care este sexul copilului pe care îl aşteaptă. Vestea a fost dată de îndrăgita cântăreaţă pe blogul ei, pe care l-a lansat săptămâna aceasta. Solista a povestit cum a primit informaţia

Ellie White a dezvăluit în premieră că va avea o fetiţă. Vestea a fost dată de îndrăgita cântăreaţă pe blogul ei, www.elliewhite.ro, pe care l-a lansat săptămâna aceasta. Solista a povestit cum a primit informaţia de la medicul care a consultat-o şi chiar a postat ecografia pe pagina ei virtuală.

„Este fetiţă!”, mi-a spus doamna doctor în timp ce toţi ne uitam pe ecranul aparatului de ecografie. Ochii mi s-au umezit instantaneu. Deşi mă aflam la a doua sarcină, am fost compleşită de mari emoţii. L-am strâns pe Doru de mână şi am zâmbit fericită. În secunda următoare, tot viitorul a început să capete pentru mine un contur din ce în ce mai clar. Vizualizam deja hăinuţele roz, păpuşile şi cum o voi alinta aranjându-i buclele. Deja prin minte îmi trecea o listă întreagă de nume frumoase din care să aleg. Mai sunt aproape trei luni şi jumătate până în momentul naşterii, însă bucuria de a avea o familie atât de frumoasă mă însoţeşte zi de zi. Un băietel, o fetiţă şi un viitor soţ care mă fac cu adevărat fericită!, a scris artista pe blog.

Ellie White este însărcinată pentru a doua oară şi va aduce pe lume o fetiţă la începutul lunii iunie. Artista şi logodnicul ei, Doru Tinca, mai au un băieţel, Mihai, în vârstă de doi ani şi trei luni.

Ellie White a avut joi seară prima apariţie la un eveniment monden din 2015, cu ocazia prezentării noii colecţii Alexandru Ciucu, purtând o salopetă albastă care i-a evidenţiat sarcina.

Mai multe