Elon Musk, surprins fără tricou, la plajă. Cum arată cel mai bogat om de pe planetă

20 iulie 2022   News

Miliardarul se distrează pe cinste pe insula bogaților și a fost surprins de paparazzi la bustul gol.

Ca să fim în ton cu controversele recente din spațiul public românesc, răutăcioșii poate că l-ar trimite la sală. Însă se vede treaba că Elon Musk se simte excelent în propria sa piele. Și împreună cu prietenii și câteva domnișoare foarte surâzătoare, fondatorul Space X reușește să-și savureze cum trebuie timpul liber.

În toamna anului trecut, Musk a devenit cel mai bogat om din lume, devansându-l pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Antreprenorul Tesla și SpaceX a devenit cel mai bogat din lume și a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

După ce fanii i-au comentat silueta dolofană și culoarea de piele mult prea albă, Elon Musk îi încurajează pe toți să-și arate bustul, în mișcarea declanșată pe Twitter ”free the nipple”. „Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des… eliberează-te!!”, a scris mogulul Tesla pe Twitter, după ce un fan a glumit: ”La naiba, omul ăsta îmi gestionează banii. Mie și multor altor investitori deștepți.”

Magnatul a fost fotografiat intens în vacanța sa extravagantă din Mykonos, unde se distrează într-un grup restrâns, împreună cu proaspăt căsătoriții Ari Emanuel și Sarah Staudinger. Grupul vesel a navigat pe Marea Egee, pe iahtul de lux ”Zeus”, a cărui închiriere ajunge la 20.000 de dolari pe săptămână. Ambarcațiunea poate găzdui șase oaspeți. Călătoria de lux vine după ce Musk a anunțat că nu mai vrea să cumpere Twitter, considerând că a fost dezinformat cu privire la numărul utilizatorilor reali ai platformei.

Ca răspuns, Twitter a intentat un proces împotriva fondatorului SpaceX, susținând că acțiunile sale au fost o încercare de „rea-credință” de a renunța la acordul celebru de 44 de miliarde de dolari.

Foto: Profimedia

Mai multe