Elvis Presley a înşelat-o pe Priscilla până în ziua nunţii lor. Cine era femeia pe care actriţa o vedea ca pe o ameninţare pentru căsnicia lor

17 august 2020   News

Elvis Presley şi Priscilla au format unul dintre cele mai invidiate cupluri la vremea lor. Când s-au întâlnit, Priscilla avea 14 ani, iar Elvis 24 de ani. Decalajul lor de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru Elvis, deoarece a crezut că ar putea transforma Priscilla în femeia perfectă.

În 1966, Elvis şi Priscilla s-au căsătorit la Las Vegas. Nunta artistului a fost trecută sub tăcere şi mulţi ani mai târziu s-au aflat mai multe detalii despre grandiosul eveniment. Cu toate acestea, chiar şi înainte de a se căsători, Priscilla ştia că nu era singura femeie din viaţa lui Elvis.

Chimia dintre Elvis Presley şi cântăreaţa suedeză Ann-Margret era o realitate.Cei doi se cunoscuseră pe platourile de filmare, dar îşi continuaseră aventura şi în spatele camerelor de vederi.

Ann-Margret i-a fost parteneră în filmul din 1964, Viva Las Vegas, şi reuşise să îl impresioneze cu farmecul ei. "În Elvis şi cu mine", Priscilla a recunoscut că în timpul căsătoriei s-a temut cel mai mult de vedeta suedeză şi de modul în care poate evolua legătura din ea şi soţul său.

Elvis a asigurat-o că relaţia cu Ann-Margret era una strict profesională, dar adevărul era altul, şi Priscilla avea să îl afle câţiva ani mai târziu.

Cu toate astea,  Elvis ştia că Ann-Margret nu era femeia pentru el. Artistul avea nevoie de cineva de modă veche, de o femeie care să îi aştepte fericită revenirea acasă, iar Priscilla se încadra perfect descrierii. La o săptămână după ce s-a căsătorit, i-a trimis lui Ann-Margret un aranjament de flori în formă de chitară.

Aventurile lui Elvis cu focoasa suedeză nu s-au oprit aici. Când Priscilla l-a confruntat, Elvis i-a spus: “Vreau o femeie care să înţeleagă că se pot întâmpla astfel de lucruri. Poţi să accepţi?”

Şi câţiva ani Priscilla a încercat să fie acea femeie, dar a devenit din ce în ce mai nefericită, aşa că , la un moment dat, a decis că este suficient.

Divorţul l-a marcat profund pe Elvis. Solistul nu a mai fost niciodată la fel după această separare, fusese rănit. Artistul a lansat chiar melodii care păreau a fi un mesaj pentru fosta sa soţie, precum Always on My Mind and Hurt.

Odată, în timp ce se adresa fanilor în timpul unei spectacol, Elvis şi-a asumat vina pentru destămarea mariajului. "Călătoream prea mult. Am fost plecat prea mult. Nu cred că a fost corect pentru ea".

Elvis Presley nu s-a recăsătorit niciodată după despărţirea de Priscilla. Chiar dacă au divorţat, cei doi au continuat să aibă o relaţie apropiată până la moartea artistului.

După plecarea lui, Priscilla a recunoscut că lui Elvis îi plăcea ideea de a fi căsătorit, dar nu se putea dedica unei singure femei.

Mai multe