Emily Burghelea a făcut anunţul! E legat de sarcină

18 ianuarie 2021   News

Emily Burghelea a dat vestea cea mare. Fosta asistentă a Mirelei Vaida este însărcinată în şapte luni  şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

„La insistenţele părinţilor şi ale prietenilor am aflat sexul copilului, deşi noi nu ne-am dorit. Voiam să aflăm atunci, la naştere, cum se făcea pe vremuri. Este fetiţă, aşa cum şi-a dorit tati! O să fie o zăpăcită ca maică-sa. Culmea, eu nu am avut nici o poftă. Mi-aş dori să nasc în apă. Nu ştiu încă unde se poate face asta. Nu am făcut nici o pregătire. Andrei deja a intrat în panică. Eu fac fotografii cu burtica non stop”, a declarat Emily Burghelea la Kanal D.

Fosta asistentă TV stă bine şi la capitolul kilograme.

„Am luat doar 7 kg până acum, sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru, nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretenţioasă la mâncare, nu am avut greţuri, stări de rău, la 6 luni eram pe pârtie. Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic responsabil. Vorbeşte cu bebeluşul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce şi-a putut dori vreodată” , declara Emily Burghelea pentru Cancan.

Mai multe