Emily Ratajkowski e în România. Iată fotografia doveditoare!

17 ianuarie 2018   News

Actriţa şi fotomodelul american Emily Ratajkowski, cunoscută drept femeia cu cel mai frumos bust natural de la Hollywood, a ajuns pe teritoriul României în urmă cu două zile. Aceasta a fost surprinsă la sosirea pe aeroportul Otopeni de către paparazzi, iar acum a confirmat vizita-surpriză printr-o postare în mediul virtual.

Fotografia făcută în România.

Emily Ratajkowski se află de câteva zile în România, deşi vizita sa nu a fost anunţată. Actriţa şi fotomodelul american a postat, astăzi, pe contul de Instagram, o fotografie prin care şi-a anunţat vizita. ”Magia Hollywoodului a ajuns în România”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare în faţa unei clădiri ce se află pe Calea Victoriei.

Momentan, nu se ştie scopul vizitei, însă se bănuieşte că ar fi pentru filmările unei viitoare pelicule. Conform profilului de pe IMDB, Emily filmează în prezent la ”Lying and Stealing”, în cadrul căruia joacă rolul principal.

Emily Ratajkowski e cunoscută pentru shootingurile ei incendiare.

Emily Ratajkowski a jucat în pelicula ”We are your friends”, alături de actorul Zac Efron, dar şi-”Gone Girl”, alături de staruri precum Ben Affleck, Rosamund Pike sau Neil Patrick Harris.

Mai multe