Emmanuel Macron a ”consolat” o suporteră chiar sub ochii soţiei sale. Cum a reacţionat Brigitte?

4 iunie 2018   News

Preşedintele francez Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte Macron, au fost surprinşi, în tribune, urmărind ultimul meci din campionatul de rugby al Franţei. Finala a fost disputată pe Stade de France, în suburbia Saint Denis, din nordul Parisului, iar cuplul prezidenţial a oferit publicului şansa de a-i vedea în timpul liber, bucurându-se de sportul preferat.

foto: hepta

Emmanuel Macron şi Brigitte Macron, pe stadion

Paparazzi i-au surprins pe Emmanuel şi Brigitte Macron în timpul meciului dintre Montpellier şi  Castres, din cadrul campionatului de rugby al Franţei. Cei doi au urmărit cu interes finala, bucurându-se cot la cot cu suporterii prezenţi pe stadion. Ba mai mult, într-un moment tensionat, preşedintele Franţei apare consolând o femeie emoţionată, aflată chiar lângă el, la doi paşi de soţia lui, Brigitte Macron.

Emmanuel a consolat o suporteră emoţionată

Gest care n-a prea fericit-o pe prima-doamnă a Franţei, care se afla în stânga preşedintelui şi care a urmărit, neputincioasă, scena necuvenită. Următoarele fotografii surprinse pe stadion ne-o arată pe Brigitte tristă şi retrasă. Ops!

Nu prea i-a picat bine!

Mai multe