Emmanuel Macron, sărutat şi îmbrăţişat de preşedinta Croaţiei chiar în văzul soţiei lui

16 iulie 2018   News

Finala Cupei Mondiale a fost urmărită de pasionaţii de fotbal din întreaga lume. Jucată la Moscova, duminică, partida de final i-a adus la extaz pe liderii Emmanuel Macron şi Kolinda Kitarovic. Cei doi s-au îmbrăţişat, sărutat şi au făcut un spectacol total atât pentru microbiştii de pe stadion, cât şi pentru presa din întreaga lume. Fotografiile cu cei doi au făcut înconjurul lumii.

MACRON CHAPAME #WorldCupFinal2018 pic.twitter.com/FZSksDgXgC — ?‍♂️ (@sgnadroj) July 15, 2018

MACRON CHAPAME #WorldCupFinal2018 pic.twitter.com/FZSksDgXgC

— ?‍♂️ (@sgnadroj) July 15, 2018

Emmanuel Macron şi Kolinda Kitarovic (50) au dat frâu trăirilor după ce Franţa a câştigat Cupa Mondială cu 4-2, iar Croaţia s-a clasat pe locul doi. Timp de 90 de minute, cei doi au urmărit cu sufletul la gură partida desfăşurată pe stadionul Lujniki din Moscova, iar la final s-au îmbrăţişat, ba chiar s-au şi sărutat, deşi la câteva scaune distanţă se afla chiar partenera de viaţă a preşedintelui francez, Brigitte Macron.

La un moment dat, conştientă de cadrele pe care toţi fotografii prezenţi pe stadion le obţin, Brigitte s-a ridicat şi s-a alăturat celor doi lideri entuziaşti. Cei trei s-au îmbrăţişat şi au arătat că între Emmanuel şi preşedinta Croaţiei, Kolinda Kitarovic, nu este nimic altceva decât entuziasm şi o pasiune imensă pentru fotbal. Totuşi, presa internaţională a atras atenţia asupra exuberanţei de care a dat dovadă lidera Croaţiei, vizavi de un alt şef de stat, la un eveniment public. A fost prea mult?

Fericire-n trei!

Mai multe