Emoții mari pentru Andreea Marin! Fiica ei a intrat în ultimul an de studii în România

3 septembrie 2024   News

Violeta Bănică știe încă de pe-acum că urmează să-și continue școlarizarea în străinătate.

Ieri, părinții ai căror copii au început școala în sistem privat, au trăit emoțiile primei zi din an. Aceleași emoții le-a trăit și Andreea Marin atunci când și-a însoțit fiica, așa cum o face în fiecare septembrie, la deschiderea noului an școlar. Numai că, pentru ea, anul acesta este unul cu totul special, cu o încărcătură emoțională anume, dat fiind faptul că fiica sa adolescentă, Violeta, a intrat în clasa a XII-a și că acesta este ultimul an pe care-l vor petrece împreună așa ca până acum.

„An de an, de când era de-o șchioapă, fotografia din curtea școlii, împreună. Dar azi, a fost o emoție specială și lacrimi ascunse de partea mea: e ultimul an de studiu în locul în care a început la vreo 3 anișori ca un țânc de grădiniță, a continuat cu primii ani de școală primară, gimnaziul și acum e anul final de liceu. Mulțumesc, International School of Bucharest, a doua familie pentru fiica mea și un mare sprijin pentru mine, ca părinte!🙏”, a scris Andreea Marin pe conturile sale de socializare alături de clasicul instantaneu din curtea școlii.

La drept vorbind, Violeta Bănică are, într-adevăr, în față un an dificil, cu pregătire pentru bacalaureat, care este considerat a fi un prim examen al maturității. Dar, serioasă, studioasă și focusată cum o știm, cu siguranță va avea și în continuare rezultate bune la învățătură. Și sigur abia așteaptă să treacă și de acest an pentru a ajunge să studieze dincolo de Ocean, așa cum visează de mult timp, mai ales că deja a fost în prospecție cu mama sa și a vizitat oferta educațională și campusurile universitare.

„Eu vreau să dau la Drept în State, să vedem. Visul meu este să devin avocat în Boston sau New York”, a dezvăluit Violeta Bănică în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Anul trecut, fiica Andreei Marin a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale Fundației Tony Robbins și a devenit singura adolescentă care a plecat în anul 2023 spre Statele Unite ale Americii, pentru a participa la Global Youth Leadership Summit din San Diego. „Am aplicat pentru bursă 1000 de oameni. În total am stat 10 zile acolo, dar m-a fascinat că mulți dintre copii erau exact ca mine, gândeau ca mine.”

FOTO: Instagram

Mai multe