Emoţionant! Câinele lui George Bush Sr., nedezlipit de sicriul fostului preşedinte FOTO

3 decembrie 2018   News

Imaginea emoţionantă cu Golden Retriever-ul regretatului preşedinte american a devenit virală pe reţelele de socializare.

Sully, câinele utilitar folosit de George Bush, ţintuit în ultimii ani într-un scaun cu rotile, demonstrează încă o dată legătura indestructibilă între animale şi oameni. După trecerea în nefiinţă a stăpânului său, Golden Retriever-ul pare să-l jelească la fel de mult ca oricare alt membru al familiei îndoliate.

"Misiune îndeplinită" este mesajul postat pe Twitter care însoţeşte o fotografie emoţionantă în care Sully este suprins stând neclintit în faţa sicriului celui de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite, care a murit vineri la vârsta de 94 de ani.

Fotografia a fost realizată duminică de Jim McGrath, purtătorul de cuvânt al familiei Bush, şi a devenit rapid virală pe internet.

Sully a fost special antrenat pentru a-l ajuta pe George Bush Sr. în activităţile zilnice şi şi-a început "misiunea" în iunie 2017, având şi propriul cont de Instagram. După sărbători, el va fi transferat la Centrul Militar Naţional Walter Reed. (vezi galeria foto)

Mai multe