Erou în viaţa reală! Tom Hardy a alergat după un hoţ prin Londra

25 aprilie 2017   News

Dacă vă întrebaţi cu ce mai îndeletniceşte Tom Hardy în prezent, aflaţi că, în afara filmărilor pentru diverse filme, actorul a ajuns să le dea o mână de ajutor poliţiştilor. Ce s-a întâmplat mai exact?

Tom Hardy a pornit într-o goană nebună, după ce a asistat la furtul unui moped, duminică, în sud-estul Londrei. Actorul n-a stat prea mult pe gânduri când a văzut că unul dintre cei doi hoţi a luat-o la fugă după ce a intrat în coliziune cu un automobil în Richmond, Londra.

Actorul a pus în practică cunoştinţele dobândite în urma filmărilor pentru diverse filme de acţiune şi a pornit într-o cursă nebunească pentru a prinde hoţul care fugise de la locul accidentului. Culmea e că, după o cursă de-a dreptul aventuroasă, Tom l-a prins pe tânărul infractor.

Evident, cei de pe margine au fost de-a dreptul impresionaţi de bravura actorului şi-au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a povesti totul. ”A fost nebunesc – a fost ca şi cum ar fi intrat în pielea unui supererou dintr-un film de acţiune. Doi tineri, aflaţi pe o motocicletă, au plecat pe culoarea roşie de la semafor şi s-au ciocnit cu o maşină. Tom se afla, cel mai probabil, pe trotuar. L-am văzut când a luat-o la fugă glonţ şi părea cu adevărat furios. E clar un om cu care nu vrei să te pui”, povesteşte un internaut despre isprava actorului hollywoodian.

foto: arhivă OK!

Mai multe