Andreea Esca, fericită că i-a luat interviu lui Robbie Williams. Artistul e așteptat din nou în România

20 februarie 2023   News

Vedeta Pro TV a mers la Berlin pentru a se întâlni cu marele artist. Andreea Esca i-a luat interviu lui Robbie Williams, întrucât cântărețul este așteptat iarăși în România. Starul va concerta pe 3 iunie la București, în cadrul festivalului ”Summer in the city”.

Andreea Esca își ține fanii la curent. Ea și-a documentat călătoria în Germania prin postările de la secțiunea InstaStory, care au culminat cu fotografia cea mai specială, aceea în care apare împreună cu Robbie Williams.

După interviu, Andreea Esca a mărturisit, încântată, pe rețeaua de socializare: Îmi iubesc viața. Și în răspunsurile care să văd la secțiunea de comentarii, vedeta Pro TV reamintește două dintre marile sale pasiuni în viață: interviurile și călătoriile. Faptul că le-a îmbinat perfect de data aceasta, i-a umplut inima de bucurie.

Andreea Esca a postat fotografii din Berlin, din oraș, de la hotel, dar și micile plăceri savurate acolo, cum ar fi un Amaretto, de exemplu.

Finalul experienței nu a fost unul plăcut însă, căci Andreea Esca s-a trezit în aeroport cu zborul anulat. Vedeta pleca din Berlin spre Munchen și s-a arătat dezamăgită de experiențele post-pandemice din aeroporturi.

Robbie Williams este în turneu la ora actuală, iar astăzi și mâine va cânta la Berlin, la Mercedes-Benz Arena. Următoarele spectacole le va avea în weekend, în Danemarca.

La noi în țară este așteptat pe 3 iunie. Robbie Williams ne va încânta iarăși în Piața Constituției. După București, artistul își va continua seria concertelor la Budapesta, Barcelona și Madrid.

Britanicul a împlinit recent 49 de ani, pe 13 februarie.

Primul concert al lui Robbie Williams în România a avut loc în vara lui 2015. Solistul a cucerit iremediabil peste 60.000 de persoane prezente în 17 iulie 2015, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la cel mai aşteptat concert al anului, pe o căldură toridă. Aşa cum a promis în mesajele video transmise fanilor români înaintea concertului, Robbie Williams nu a dezamăgit. Timp de două ore, cât a durat spectacolul, britanicul a fost atât cântăreţ, cât şi actor, interpretând diverse roluri şi jonglând cu muzica pop şi jazz.

Delia a fost artista româncă ce a cântat atunci în deschidere.

Robbie Williams a făcut un gest adorabil în timpul concertului de acum 8 ani: a cântat pe scenă alături de tatăl său, iar momentul este memorabil.

Foto: Instagram

Mai multe