Este Barbie sau Kate Beckinsale? Actrița, de nerecunoscut: slabă, blondă, pe tocuri imense

8 decembrie 2023   News

Se distrează mai mult blondele? Actrița a uimit, este de nerecunoscut, după ce s-a făcut blondă și s-a tuns bob. Și-a transformat complet look-ul, probabil că avea nevoie de noutate în viața sa.

În stânga, așa arăta Kate Beckinsale în urmă cu câteva zile. În dreapta, este noul look.

Actrița arată ca o Barbie, mai degrabă. A renunțat brusc la eleganța care o caracteriza, la aerul de lady, de femme fatale, de femeie interesantă, cu mister. Acum, este una dintre multe alte blonde ce par a striga după atenție. Stilul său este mai degrabă... țipător.

Cu aceste sandale s-a încălțat la eveniment.

Parcă ne este cunoscută, nu?

Transformarea lui Kate Beckinsale este uimitoare, cu această coafură bob, în nuanțe de blond.

Actrița din Underworld și-a debutat transformarea dramatică la cina de sărbători Roger Vivier de pe 6 decembrie în Los Angeles. Atunci s-a îmbrăcat într-o interesantă ținută în roșu vibrant.

În schimb, ținuta de Barbie a etalat-o la Gala Anuală a Femeilor din Divertisment, care a avut loc pe 7 decembrie, tot la Los Angeles.

Kate Beckinsale are 50 de ani! Și a apelat la hairstylistul Dimitris Giannetos pentru această transformare spectaculoasă.

Înainte de schimbare, actrița a întors capetele chiar pe 5 decembrie, la evenimentul Elle 2023 Women in Hollywood, cu un aer de femeie fatală.

A acordat multă atenție ținutei sale și a purtat o rochie neagră, mulată, care i-a evidențiat silueta de trestie. Rochia a avut decupaje îndrăznețe, în zona taliei și era încrustată cu cristale. Și poșeta ei a fost de efect, arăta ca o mini valijoară albastră.

Kate Beckinsale avea părul lung și și l-a aranjat într-un coc foarte sofisticat.

Ce-i drept, actrița are o viață socială super intensă, cu multe evenimente de covorul roșu. De aceea, e necesar ca la un anumit interval de timp să efectueze modificări de imagine. Mai mult, este și o vedetă foarte mondenă, care adoră să se distreze la petreceri, alături de alte staruri.

Foto: Getty Images

Mai multe