Este Britney Spears însărcinată? Fanii săi sunt în delir după cele publicate de vedetă

21 martie 2022   News

Fanii cântăreţei sunt în extaz şi aproape convinşi că Britney este însărcinată cu al treilea copil.

Ce i-a făcut pe admiratori să tragă această concluzie? Spears a publicat pe contul său de socializare un video cu o femeie gravidă, unde a scris în descriere: ”Mami, scoate-mă de aici.” Şi câteva emoticoane care descriu zâmbete şi emoţie.

Evident, reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Fanii săi au scris de îndată: ”Vrei să ne anunţi ceva?”, ”Eşti însărcinată?”, ”Stop! Era să fac infarct! Vine bebe nr. 3”, a mai scris o fană!

Britney Spears are doi copii cu fostul soţ, Kevin Federline: Sean Preston, ajuns la 16 ani, şi Jayden James, de 15 ani. Actualmente, este logodită cu actorul şi instructorul de fitness Sam Asghari şi şi-a manifestat intenţia de a-şi întemeia o familie cu el. La începutul lunii, artista a publicat o fotografie cu ei doi pentru a-i ura tânărului ”la mulţi ani”, dar a scris şi: ”Te iubesc atât de mult! Vreau o familie cu tine! Vreau totul cu tine!”.

Brit nu s-a oprit aici. Aflaţi în vacanţă în Polinezia, solista a menţionat pe Instagram, cu subiect şi predicat: ”Noi ne antrenăm ca să facem copii în Polinezia.”

Să fie acest filmuleţ cu acea femeie însărcinată metoda lui Britney de a anunţa că antrenamentul din vacanţă a dat roade?

Cu siguranţă nu va păstra prea mult misterul, iar dacă e însărcinată, sigur va face marele anunţ oficial în curând.

Mai multe