Este cel mai bine plătit top-model din lume pentru al nouălea an consecutiv!

18 septembrie 2015   News

Este pentru al nouălea an consecutiv pe primul loc în topul celor mai bine plătite top-modele din lume, după ce în ultimul an a încasat venituri de 44 de milioane de dolari, conform unui top realizat de editorii revistei Forbes.

Dacă nu v-aţi dat încă seama despre cine e vorba, aflaţi că Gisele Bundchen este modelul în cauză. Aceasta a avut o carieră prolifică în industria modei, care s-a întins peste 20 de ani de activitate. Din păcate, modelul de 35 de ani a decis să retragă din activitate, urcând pe podium pentru ultima dată cu ocazia prezentării unei colecţii a casei de modă Colcci, cu care de altfel aceasta a colaborat chiar la debutul ei ”în branşă”.

Locul doi în acest clasament este ocupat de Cara Delevigne, dar şi de Adriana Lima, cele două obţinând venituri de câte 9 milioane de dolari.

Pe locul patru o găsim pe olandeza Doutzen Kroes, cu venituri de 7, 5 milioane de dolari, iar pe locul cinci se află rusoaica Natalia Vodianova cu venituri de ”doar” 7 milioane de dolari.

Aţi fi surprinşi să aflaţi că modelul cu chip angelic, Miranda Kerr, se află pe locul şase în acest top, câştigând 5, 5 milioane de dolari în ultimul an.

Miranda este urmată de Joan Smalls, care a încasat de asemenea 5, 5 milioane de dolari în aceeaşi perioadă.

Lara Stone se găseşte abia pe locul opt, având câştiguri de 5 milioane de dolari.

Topul este completat de Alessandra Ambrosio şi de Candice Swanepoel, fiecare câştigând tot câte cinci milioane de dolari.

Mai multe