Este miliardar, dar a ajuns să doarmă în această cameră minisculă, fără ferestre. Ce s-a întâmplat cu muzicianul de succes?

8 august 2021   News

Când vine vorba despre videoclipuri muzicale, prezentări de modă, concerte sau chiar petreceri de lansare a albumelor sale, acest muzician este cât se poate de extravagant. Probabil şi faptul că a ajuns să locuiască într-o cameră în care de-abia încap un pat de-o singură persoană şi-o valiză este dovada excentricităţii sale. Sau are un motiv întemeiat pentru care trăieşte acum aşa?

Are totul la dispoziţie, dar a ales să trăiască izolat, în condiţii umile. Şi totul pentru o cauză lăudabilă – ca să termine lucrul la cel mai recent album al său. Kanye West – căci despre el este vorba – a postat pe Instagram o imagine cu noul lui dormitor, în care s-a închis până încheie complet Donda West, proiectul lui de suflet, cel de-al 10-lea album al lui, denumit după regretata lui mamă.

Nu există privelişti minunate, de fapt nu există priveşti deloc, având în vedere că încăperea în care-şi face faimosul rapper veacul acum nu are nicio fereastră. Decât un pat simplu, o singură pernă, o valiză cu haine şi un televizor.

Atât se află în încăperea din stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, în care locuieşte West din momentul în care s-a încheiat prima petrecere de lansare a albumului său. Doar că n-a existat niciun album care să fie lansat, pentru că nu-i gata. Înţelegeţi acum de ce trebuia omul să se închidă acolo?

Colaborare perfectă

Cei care administrează stadionul sunt încântaţi să-l aibă pe Kanye West ca musafir permanent... sau, mă rpg, pe o perioadă nedeterminată. De fapt, aceştia au şi denumit temporar, pe social media, stadionul Donda Studio, în loc de Mercedes-Benz Stadium.

Un reprezentant de-ai stadionului a confirmat, această săptămână, pentru CNN că rapperul şi producătorul său muzical şi-au instalat un sudio în clădirea stadionului care are mai mult de 70.000 de locuri.

Albumul lui Kanye era aşteptat cu sufletul la gură de fanii acestuia la petrecerea de ascultare a lui, însă întârzie să fie lansat, cu toate că data de 6 august era dată sigur ca fiind ziua în care să fie lansat albumul Donda West. A trecut 6 august, a venit şi 8 august, când a avut loc ce-a de-a doua petrecere a ascultare a albumului, Kim a fost nevoită să-şi facă din nou prezenţa cu copiii, dar degeaba! Nici la cea de-a doua petrecere de ascultare a albumului, Donda West nu a fost lansat!

Kanye, treci înapoi în cămeruţă şi termină odată albumul!! :))

Foto - Profimedia, Instagram Kanye West

Mai multe