Este oficial! Cele două staruri au renunţat la divorţ!

4 iulie 2016   News

Nici nu ne-am fi aşteptat la altceva! La aproape un an de când au anunţat că s-au despărţit, cele două staruri au decis să renunţe la procesul de divorţ şi să mai acorde o şansă mariajului lor.

Nu, nu este vorba despre Ben Affleck şi Jennifer Garner, deşi aşteptăm şi-n cazul lor o astfel de decizie, ci despre Megan Fox şi Brian Austin Green, care urmează să devină părinţi a treia oară şi care au decis să rămână împreună.

Megan şi Brian au decis să rămână căsătoriţi

Deşi existau zvonuri cum că cei doi s-au împăcat, mai ales că locuiesc împreună şi că mai sunt doar câteva săptămâni până vor deveni părinţi, iată că de abia s-a confirmat vestea că cei doi au renunţat la divorţ.

De fapt, o sursă apropiată cuplului a declarat că de-abia acum câteva zile cei doi au oprit procedurile de divorţ. ”S-au înţeles bine în ultima vreme şi sunt fericiţi. Aşteaptă ca bebeluşul nr. 3 să-şi facă apariţia”, a declarat respectivul apropiat.

Sâmbătă, cei doi au luat masa cu copiii lor

Brian şi-a dorit ca Megan să se răzgândească în privinţa divorţului

Brian şi Megan au tot fost văzuţi în ultima vreme împreună. Chiar şi sâmbătă, cele două staruri şi-au scos copii, Noah şi Bodhi, la un prânz în oraş.

Noah, îmbrăcat într-o rochiţă

Ciudat este că-n aceste imagini surprinse de paparazzi, Noah, unul dintre băieţeii celor doi, apare îmbrăcat într-o rochiţă de prinţesă. De altfel, nu e singurul băiat cu părinţi celebri care apare îmbrăcat în haine de fetiţe. Amintim că şi Jackson, fiul adoptiv al lui Charlize Theron, purta zilele trecute o rochiţă. Şi să nu mai vorbim despre Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie, care preferă să fie tratată ca un băieţel.

foto: hepta

Mai multe