Ester Peony a lansat videoclipul melodiei care va repreyenta România la Eurovision 2019: „On a Sunday“

11 martie 2019   News

După ce a câştigat Selecţia Naţională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, lansează videoclipul piesei „On a Sunday“, o producţie cinematografică în regia lui Petre Năstase.

Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei şi prezintă mai multe laturi ale personalităţii protagonistei. Cu o imagine puternic conturată şi o atitudine îndrăzneaţă, Ester pare că trăieşte într-o lume imaginară, în care fiinţele legendare întruchipează emoţiile şi trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei. Single-ul îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă atunci când o oferi persoanei nepotrivite.

„În primul rând, aş dori să vă mulţumesc celor care aţi crezut în mine şi m-aţi susţinut de-a lungul timpului prin mesaje frumoase şi comentarii constructive. Susţinerea voastră stă la baza formării mele ca artist şi a determinării de a face muzică în continuare. «On a Sunday» a luat naştere dintr-un singur acord de chitară pe care am avut inspiraţia să compun o linie melodică. Restul a venit de la sine. La clip, am avut alături de mine o echipă mare şi minunată, care a avut grijă ca fiecare detaliu de pe platou să fie perfect. Mesajul puternic al piesei se îmbină perfect cu povestea clipului, de la ţinutele pe care le-am purtat, la mood-ul pe care l-am avut şi am reuşit să-l transmit, care au fost exact aşa cum mi-am imaginat. Sunt foarte fericită că ce a fost până acum doar în imaginaţia mea va deveni realitate acum”, a spus Ester.

Mai multe