Eva Longoria, înconjurată de celebrităţi la baby-shower. Viitoarea mămică, emoţionată de o surpriză pregătită de soţul ei

7 mai 2018   News

Trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, fiind însărcinată cu primul copil. Şi cum se află în ultimul trimestru de sarcină, actriţa din ”Neveste Disperate” a organizat un baby-shower, la care şi-a invitat toţi prietenii apropiaţi. Ce a ieşit? O petrecere de pomină!

Eva Longoria sosind la Lombardi House, acolo unde a avut loc baby-shower-ul băieţelului ei

În weekend-ul trecut, Eva Longoria a fost în centrul atenţiei. Prieteni apropiaţi ei, din showbizul american sau nu, au participat la baby-shower-ul organizat la Lombardi House, un hotel şic din Los Angeles. Înarmaţi cu cadouri cumpărate de pe Amazon – la cererea viitoarei mămici! – au sosit rând pe rând la petrecerea cu tematică aleasă.

Elizabeth Banks & Marisa Tomei

Roselyn Sanchez şi alte prietene de-ale Evei

Marcia Cross

Melanie Griffith

Astfel, actriţe precum Marisa Tomei, Roselyn Sanchez, Melanie Griffith, Elizabeth Banks sau Marcia Cross, co-starul Evei din ”Neveste Disperate”, au fost surprinse sosind la petrecere îmbrăcate în pijamale, dat fiind faptul că aceasta a fost tematica acestui baby-shower. La rândul ei, Eva a îmbrăcat o rochie albă, superbă, din dantelă, care i-a acoperit perfect burtica deja crescută.

Dar surprizele nu s-au oprit aici. Soţul actriţe, Jose Anton Baston, i-a pregătit o surpriză emoţionantă pentru viitoarea mămică. Acesta a ţinut un discurs în faţa tuturor, mărturisindu-şi dragostea faţă de ea şi nerăbdarea de a avea un copil împreună. Haideţi să vedem mai multe imagini de la această petrecere presărată cu VIP-uri.

Mai multe