Eva Mendes vorbeşte deschis despre întâlnirile cu Ryan Gosling, dar şi despre fiicele lor

28 martie 2019   News

De regulă, e foarte discretă cu tot ce ţine de viaţa ei personală, aşa cum este, de altfel, şi partenerul ei de viaţă. Într-un interviu recent, însă, a „dat din casă” câteva detalii.

Eva Mendes a vorbit cu plăcere despre colaborarea ei cu brandul vestimentar New York & Company, ocazie cu care a dezvăluit că cele două fiice ale au deja un simţ estetic dezvoltat şi că, la 4, respectiv 2 ani, îşi aleg singure hainele.

Actriţa recunoaşte, însă, că are grijă ca cele două să nu fie prea prinse în astfel de lucruri şi să aibă parte de experienţe specifice vârstei lor: ”Schimbă câteva outfituri pe zi, căci ne face plăcere. Le las să exploreze, fie că e vorba despre grădină, fie că e vorba despre bucătărie. Le dau tot felul de ustensile încât să se joace folosindu-se de simţuri. Aşa că se murdăresc constant, aşa cum ar şi trebui, de altfel. Multe, multe tricouri schimbăm pe zi”.

Cât despre partenerul ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, Eva a vorbit în contextul ţinutelor alese. Ea a precizat că pentru un „date” cu iubitul ei preferă ţinutele casual, ori rochiţele cu buline. Cea verde, cu buline albe, de exemplu, este rochia în care s-a simţit nemaipomenit alături de tatăl fetiţelor ei. Amintim că Ryan Gosling şi Eva Mendes au o relaţie încă din 2011.

Mai multe