Evangeline Lilly a fost în travaliu 30 de ore

11 octombrie 2011   News

Vedeta cunoscută datorită serialului „Lost” a ales să nască acasă în luna mai, când l-a adus pe lume pe fiul ei, dar n-a prevăzut durata mare a travaliului şi chinul prin care a fost nevoită să treacă. Celebra actriţă şi-a dorit să devină mamă

Vedeta cunoscută datorită serialului „Lost” a ales să nască acasă în luna mai, când l-a adus pe lume pe fiul ei, dar n-a prevăzut durata mare a travaliului şi chinul prin care a fost nevoită să treacă.

Celebra actriţă şi-a dorit să devină mamă într-un mediu familial, motiv pentru care a plănuit să nu-l nască pe fiul ei într-un spital. „N-am vrut să nasc la maternitate. Am decis să-l aduc pe lume pe copilul nostru acasă, ca să fie o naştere naturală. Singurul inconvenient a fost faptul că întreaga procedură a durat 30 de ore, dintre care opt ore a trebuit să împing. După ce trecuseră cinci ore de împins, moaşa mi-a spus: «Am câteva sugestii…». Nu-mi venea să cred că m-a lăsat atâta timp să mă chinuiesc împingând şi nu mi-a spus mai devreme ce alternative am”, i-a povestit vedeta de 32 de ani lui Jay Leno, în timpul emisiunii „The Tonight Show”, difuzată pe 10 octombrie.

Mai multe