Exclusiv! Află declarațiile lui Maluma despre România și concertul de la Neversea

8 iulie 2024   News

Maluma a susținut un show grandios la Neversea în fața unui public numeros, de peste 75 000 de oameni, un număr record de participanți. 

Artistul a fost impresionat de primirea caldă cu care a fost întâmpinat și a spus că regretă că nu a venit mai devreme la Neversea și în Constanța, pentru că s-a bucurat de momente speciale și de multă iubire din partea fanilor. 

Columbianul iubit și apreciat de milioane de fani din întreaga lume a creat amintiri pentru o viață întreagă participanților, a vorbit despre bucuria de a fi pentru prima dată la Constanța în fața unui public atât de numeros. Hiturile care l-au transformat în cel mai iubit artist de reggaeton din lume au putut fi ascultate live și pe plaja Neversea Beach: “Felices Los Quatro“, “Hawai“, “Corazon“, “Vente Pa Ca“ etc. 

Impresionat de numărul mare de oameni venit să-l vadă, Maluma a postat imediat după show pe Instagram o fotografie în care se vedea tot publicul și a scris emoționat “Woooow! Din Medellin în România”. 

Managementul lui Maluma a mulțumit organizatorilor, echipei Neversea, pentru profesionalism și i-au felicitat pentru festivalul extraordinar și pentru modul exemplar în care au gestionat cerințele staff-ului, astfel încât show-ul să fie o reușită. 

“Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi în timpul șederii noastre în România. Aveți un festival extraordinar și o echipă profesionistă care a făcut ca totul să decurgă excelent pentru noi”, a declarat echipa de management a lui Maluma. 

Dovadă a entuziasmului lui Maluma și bucuriei de a fi pe scena Neversea stau toate fotografiile postate de artist pe rețelele sale de socializare în urma concertului, cu mulțumiri adresate fanilor din România. 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, cu peste 10 hituri de peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, are colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna, care l-au propulsat către faima internațională.

Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa sexy pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. 

Foto: PR

Mai multe