EXCLUSIV! Hoţii au încercat să îi spargă casa cântăreţei Ellie White. Primele declaraţii: "La 00.30, doi indivizi alergau prin curte"

15 mai 2020   News

Cunoscuta cântăreaţă a povestit cum în ultima noapte de izolare, prima de libertate, hoţii au încercat să îi spargă casa. Exclusiv pentru OK!, artista a povestit ce momente de panică a trăit alături de familie. 

S-a încheiat starea de urgenţă impusă din cauza coronavrusului, dar iată ce noi probleme apar. Ellie White a anunţat că ea şi familia sa au trăit azi noapte clipe dificile, hoţiii au vrut să îi spargă casa. Toţi membri erau în locuinţă: "Starea de urgenţă s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi noapte, în jurul orei 00.30, hoţii au incercat să intre peste noi în casă...Oribil sentiment!" 

Exclusiv pentru OK!, Ellie White a povestit cum s-a întâmplat, cum i-a văzut pe hoţi plimbându-se prin curtea casei lor. Au trăit momente tare dificile: "Azi noapte am avut parte de un eveniment foarte neplăcut. În jurul orei 00.30, în timp ce stătea pe canapeaua din living, soţul meu a auzit ceva la uşa de la terasă.

Cum pisica noastră mai iese noaptea pe afară şi vine mai târziu, s-a gândit că este ea, încercând să între în casă, aşa că, fără să se alarmeze, a aprins becul de pe terasă şi, când se pregătea să deschidă draperiile şi implicit uşa, a văzut doi indivizi alergând prin curte. S-a speriat foarte tare, cu atât mai mult cu cât, cu abia câteva săptămâni în urmă, acelaşi lucru li s-a întâmplat şi vecinilor de lângă.

Având patrula în cartier, au încercat să îi găsească pe hoţi dar, evident că în întuneric e mai greu. Sper din tot sufletul că oamenii să se gândească de două ori înainte să facă gesturi atât de drastice, pentru că este o experienţă oribilă, prin care sper să nu mai treacă nimeni. Norocul nostru a fost că s-au speriat şi au fugit.", a transmis artista. 

Cântăreaţa Ellie White şi familia se află în siguranţă acum, dar, probabil, nu vor uita prea repede acest moment dificil. 

Foto: Facebook

Mai multe