EXCLUSIV Iuliana Marciuc, vacanţă pe un vas de croazieră FOTO

15 iulie 2019   News

Iuliana Marciuc şi-a îndeplinit o veche dorinţă, a mers în croazieră pe Marea Mediterană, cu un vas produs anul trecut. Vedeta de la TVR 2 a descoperit în fiecare zi alt oraş.

''Întreaga vacanţă a fost o peripeţie, una dintre cele mai frumoase de până acum. M-a copleşit totul. Eleganţa vasului şi tehnica de la bord, spectacolele din fiecare seară, organizarea impecabilă. Iubesc foarte mult marea şi este superb să-i vezi culorile la orice oră din zi şi din noapte, să vezi din balconul camerei răsăritul şi apusul pe mare. Am vizitat în fiecare zi alt oraş: Cannes, Palma, Barcellona, Genova, La Spezia'', a mărturisit prezentatoarea emisiunii Destine ca-n filme pentru OK!

Iuliana se declară cucerită de preparatele culinare savurate. “Mâncarea a fost diversă şi multă, mult prea multă. În fiecare port se pegăteau specialităţi specifice locului  şi, ca de obicei, cel mai mult mi-au plăcut fructele de mare gătite într- o mulţime de feluri. Nu am practicat nici un sport extrem, nu am avut curaj să mă dau nici măcar cu tiroliana care străbătea vasul de pe o punte pe alta, la etajul 19”, a mai spus ea.

Iuliana şi-a achiziţionat şi câteva suveniruri care să îi amintească de această călătorie. ''Am luat evantaie din fiecare oraş''.

Mai multe