Extravaganţă? Băiatul artistei Mariah Carey a făcut cheltuieli online în valoare de 5000 de dolari

8 iunie 2018   News

Au tot ce-şi pot dori, însă gemenii artistei Mariah Carey tanjesc după mai mult. Recent, fiul cântăreţei, pe care aceasta îl vede ca un ”geniu în IT”, a făcut cumpărături, pe Amazon, fără ştirea mamei sale, în valoare de 5000 de dolari. Cum a reacţionat artista? S-a amuzat, după care s-a lăudat într-o emisiune cu isprava băiatului ei de şapte ani.

Mariah Carey a povestit totul despre extravaganţa fiului ei într-o emisiune televizată

Invitată, zilele trecute, în emisiunea lui Jimmy Fallon, Mariah Carey a mărturisit că fiul său, în vârstă de şapte ani, i-a făcut o surpriză şi a comandat zeci de lucruri inutile, online. Chipurile, Moroccan şi-ar fi cumpărat un câine şi alte lucruri de pe Amazon în valoare de 5000 de dolari.

”Trebuie să-i controlez pe iPad-URI. Zilele trecute, a cheltuit 5000 de dolari pe Amazon. Şi-a dat seama de cum funcţionează site-ul. Acum o seară, pe când era la Nick (n.r. fostul soţ, tatăl copiilor ei) a comandat un câine, iar aceştia l-au sunat şi i-au spus că patrupedul e pregătit pentru a fi ridicat. Evident, comanda a fost anulată. Au căţei. Au o groază de animale de companie. Au chiar şi peşti. Au tot ce le trebuie”, a declarat, amuzată, artista.

Nick şi Mariah s-au despărţit, dar au grijă împreună de gemenii lor

Mai multe