Extravaganţele lui Kim. Ce ”cadou” i-a luat căţelului ei după ce l-a castrat?

9 iulie 2018   News

Dacă ar fi să vorbim despre cele mai stupide şi mari extravaganţe ale celebrităţilor, Kim Kardashian ar fi prima cu care am începe. De-a lungul anilor, ea a surprins o lume întreagă cu excentricităţile ei.

Kim şi Rocky, în 2010

Mai nou, starleta i-a cumpărat un accesoriu, extrem de scump, căţelului ei, Rocky, imediat după ce l-a castrat. Chipurile, aceasta i-a achiziţionat testicole artificiale, detaşabile, pentru ca patrupedul ei să n-aibă probleme cu încrederea în sine după ce a fost castrat.

Cât a costat întreaga ”afacere”? 10.000 de lire sterline! Atât a scos din buzunar Kim pentru testicolele false pe care căţelul ei le poartă. De altfel, nu e prima ori singura investiţie făcută de starletă în acest sens. Kim i-a cumpărat o asemenea proteză şi căţelului ei, Gregg, în 2012, după o operaţie identică.

Rocky se află în grija lui Kim din 2010, când fostul ei iubit, Reggie Bush, i l-a achiziţionat. Vorbind la acea vreme despre Rocky, Kim spunea: ”Rocky e ca mine, ca mămica lui. Este cool şi liniştit, se integrează imediat.

Mai multe