Familia lui Meghan Markle, jignită de Prinţul Harry

31 decembrie 2017   News

Această declaraţie a Prinţului a lovit în familia logodnicei sale. Ce reacţii au avut rudele ei...

În interviul acordat postului de radio BBC4 săptămâna aceasta, Prinţul Harry a povestit despre primul Crăciun al lui Meghan Markle ca membră a familiei regale. Un interviu frumos, în care, însă, Prinţul a lăsat să-i scape o declaraţie care a agitat apele.

Meghan şi Samantha

Meghan se integrează în familia noastră, iar aceasta este familia pe care presupun că n-a avut-o niciodată, a spus Harry. Iar sora vitregă a lui Meghan, Samantha Markle, profund atinsă de cuvintele prinţului, a simţit nevoia să reacţioneze pe contul ei de Twitter. Meghan are o familie mare, întotdeauna a avut-o. Tatăl nostru e un om extraordinar, cu spirit de sacrificiu. Iar când tata şi mama ei, Doria, au divorţat, am făcut în aşa fel încât Meghan să aibă două case. Şi cât de bine ne simţeam. Nimeni n-a fost îndepărtat sau nu s-a distanţat, doar că ea ea la un moment dat a devenit prea ocupată. Aflaţi totul despre asta din cartea mea, a scris Samantha, care este fiica din prima căsnicie a lui Thomas Markle. Şi fratele ei vitreg a dat o replică pentru Daily Mail: Evident, Meghan avea deja o familie. A fost o privilegiată. Mereu a primit tot ce şi-a dorit, a spus Markle Jr., adăugând că declaraţia Prinţului Harry l-a supărat foarte tare pe tatăl lor, Thomas Markle.

Meghan, alături de tatăl ei.

Toate aceste afirmaţii au învolburat apele în Regat. Susţinătorii Prinţului Harry au înţeles, desigur, sensul cuvintelui lui: Harry se referea la faptul că părinţii lui Meghan au divorţat când ea avea şase ani, lucru care nu i-a mai oferit stabilitatea pe care şi-ar fi dorit-o. În acelaşi timp, reacţiile Samanthei Markle sunt privite cu suspiciune, de vreme ce scopul ei pare să fie acela de a face bani din publicarea unei cărţi despre viaţa lui Meghan dinainte de a-l cunoaşte pe prinţ...

Meghan şi Prinţul Harry

Foto: arhivă, Twitter, Daily Mail

Mai multe