Familie mare! Cum s-au pozat John Legend și Chrissy Teigen în prima vacanță cu cei patru copii

7 august 2023   News

John Legend și Chrissy Teigen au surprins cu imaginile postate în mediul online din prima lor vacanță în formulă completă, cu patru copii. „Până acum, atât de bine!", a fost mesajul cântărețului.

John Legend și Chrissy Teigen petrec timp de calitate alături de cei patru copii ai lor, în prima lor vacanță ca o familie completă! Cântărețul le-a arătat fanilor pe Instagram o serie de fotografii cu familia lor. În prima fotografie, Chrissy Teigen a pozat într-o piscină ținând-l în brațe pe bebelușul Esti Maxine, în vârstă de 6 luni, în timp ce fiica mai mare, Luna Simone, în vârstă de 7 ani, e așezată lângă umărul mamei.

În altă fotografie, John Legend apare alături de fiul său Wren Alexander, în vârstă de 7 săptămâni, și de fratele mai mare Miles Theodore, în vârstă de 5 ani, la o cabană. „Prima noastră vacanță ca o familie de șase persoane. Până acum, atât de bine!”, a scris artistul în mediul oline. 

Și Chrissy Teigen, în vârstă de 37 de ani, a postat o galerie de fotografii pe Instagram. Într-o imagine, apar toți membrii familiei.

Cuplul și-a surprins fanii la începutul acestei veri, dezvăluind că de curând a venit pe lume cel de-al patrulea copil al familiei, cu ajutorul unei mame surogat. Într-o postare pe Instagram, Chrissy Teigen a lăudat-o pe Alexandra, mama surogat. „Vrem să îți mulțumim pentru acest dar incredibil pe care ni l-ai oferit, Alexandra", a scris Teigen, referindu-se la "cea mai incredibilă, iubitoare și plină de compasiune mamă surogat", alături de care a avut șansa de a fi însărcinată pentru o perioadă. „Și suntem atât de fericiți să spunem lumii că el este aici, cu un nume legat pentru totdeauna de tine, Wren Alexander Stephens", a adăugat ea la vremea respectivă.

John Legend și Chrissy Teigen și-au arătat casa de lux 

Într-un videoclip recent pentru Architectural Digest, John Legend și Chrissy Teigen au făcut un tur al casei lor, oferind o privire asupra dormitoarelor pentru Luna și Miles. „I-am dat  niște note vagi despre cum am fi vrut să arate camerele copiilor, iar când s-a întors cu desene despre cum vor arăta de fapt, am fost ca și cum acest lucru este dincolo de cele mai nebunești vise ale oricui despre cum ar trebui să arate dormitorul lor", a explicat John Legend. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe