Fără păr o ştie toată lumea! Dar nimeni nu bănuieşte cum arată actriţa, de fapt!

12 septembrie 2017   News

O ştim din serialul ”Orange is the new black”, unde intră în pielea personajului „Skinhead” Helen, o prizonieră din închisoarea Litchfield. În serial este, aşadar, cheală, potretizând o răufăcătoare. Dar cum arată ea, de fapt, atunci când nu este pe micile ecrane?

Aşa apare pe micile ecrane

Ei bine, imaginea reală a actriţei, pe nume Francesca Curran, este total diferită faţă de cea pe care o are în serialul OITNB. De asta ne-am convins uitându-ne prin fotografiile ei de Instagram, acolo unde îşi ţine la curent fanii cu activităţile ei din timpul liber.

În cele mai multe imagini, Francesca are o podoabă capilară bogată, ceea ce face ca transformarea ei pentru serialul respectiv să fie de-a dreptul şocantă. E drept că ea foloseşte acum o perucă şi că, înainte de filmarea serialului, a decis să-şi tundă părul pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

Foloseşte o perucă în prezent.

Vorbind despre rolul pe care îl joacă în serialul Orange is the new black, Francesca a declarat că personajul ei e unul intimidant, dar că-n realitatea ea e destul de feminină. ”În viaţa reală sunt destul de feminină. Îmi place mult make-up-ul, iubesc bijuteriile, etc. Aşa că atunci când am renunţat la toate acestea... Prima oară când am făcut asta, am zis ”wow”. Mă priveam în oglindă şi eram şocată. Ce diferenţă”, a declarat Francesca pentru Business Insider nu acum multă vreme.

Aşa arată ea, de fapt, în realitate. Fără perucă sau make-up-ul din serial, cu părul ei natural.

Actriţa în vârstă de 24 de ani a vorbit şi despre următorul sezon al serialului, dezvăluind că vom avea parte de şi mai multă acţiune şi că personajul ei se va bucura de o expunere mai mare. „Am făcut antrenamente de lupte, şi a fost, pentru mine, cea mai nebună experienţă , căci exista acest băiat, Greg, care ne arăta cum să facem sărituri periculoase şi să lovim ziduri şi alte astfel de lucruri. Partea amuzantă e că în timp ce unele fete au nevoie de cascadori, eu o să-mi fac cascadoriile singură, căci au încredere în mine, din nu ştiu ce motiv.”, a povestit actriţa.

Francesca e şi model, atunci când nu filmează la serialul care a făcut-o celebră

Mai multe