Fără vârstă! Cindy Crawford arată nemaipomenit la 35 de ani de la debutul în modelling

8 iunie 2018   News

A renunţat la cariera care a făcut-o celebră pe tot mapamondul, dar n-a renunţat la stilul de viaţă sănătos şi la rutina de înfrumuseţare care au dus-o pe cele mai înalte podiumuri din lume. Aşa se face că, la cei 52 de ani, Cindy Crawford arată în continuare impecabil.

Cindy Crawford, Rande Gerber, George Clooney şi Amal Clooney

Am văzut-o la Gala Afi, în cadrul căreia prietenul ei de-o viaţă şi partenerul de afaceri al soţului ei, actorul George Clooney, a fost premiată pentru întreaga carieră. Cindy şi Rande, soţul ei, au fost printre susţinătorii lui Clooney aseară.

Pentru această ocazie specială, fostul supermodel a îmbrăcat o rochie superbă, simplă, albă, care i-a pus perfect în evidenţă silueta fără cusur. Chiar şi make-ul-ul a fost unul perfect, Cindy preferând să nu-şi încarce deloc tenul şi să opteze pentru un look cât mai natural.

Amal, alături de Cindy şi Rande

La fel de elegant a fost şi soţul ei, Rande Gerber, care i-a stat aproape toată seară şi cu care face o pereche atât de reuşită. Cindy şi Rande sunt părinţii a doi copii, un băiat şi o fată, ambii cochetând cu modellingul.

Pe când era model

A debutat la 16 ani

Mai multe