Fata e poli, iar băiatul e bi? Totul despre sexualitatea incertă a copiilor lui Will Smith

29 aprilie 2021   News

Unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood şi-a trăit cea mai mare parte a vieţii lui în lumina reflectoarelor. El şi familia lui, care iese în evidenţă prin tot felul de afirmaţii uimitoare legate despre viaţa lor intimă.

Willow Smith s-a decis că e polisexuală. La 20 de ani, şi-a găsit identitatea sexuală şi e tare mândră de ea. Daily Mail a făcut cunoscută, pe 29 aprilie, întreaga discuţie pe care Willow a avut-o cu mama ei, Jada Pinkett Smith, dar şi cu bunica ei, în cadrul emisiunii Red Table Talk de pe Facebook.

“Am cercetat puţin poliamorul şi mi-am dat seama că motivul principal pentru care o relaţie monogamă, un mariaj, nu funcţionează şi se ajunge la despărţire sau divorţ e infidelitatea”, a dezvăluit fiica lui Will Smith şi a Jadei.

Willow, care practică non-monogamia etică, a avut discuţii în contradictoriu cu bunica ei, Adrienne Banfield-Norris, care i-a reproşat că toate aceste relaţii par bazate doar pe sex. Apoi tânăra cântăreaţă i-a răspuns destul de înfipt: „Doar pentru că tu nu mai ai aceste nevoi, eu nu le pot avea?”

Apoi Willow şi-a argumentat alegerea făcută cu privire la indentitatea ei sexuală: „Tocmai de aceea am devenit interesată de polisexualitate, pentru că mi s-a făcut cunoştinţă cu ea dintr-o perspectivă nonsexuală. În grupul meu de prieteni, eu sunt singura poliamoroasă şi cea care face cel mai puţin sex.

Fără etichete

Dacă lucrurile sunt clare cu Willow, care şi-a făcut marea ieşire ca polisexuală, există destul de multe necunoscute legate de fratele ei, Jaden. Actor şi cântăreţ, acesta n-a ajuns pe prima pagină a tabloidelor numai datorită reuşitelor lui profesionale, ci din cauza incertitudinii din viaţa lui intimă. Pentru că nici până-n ziua de azi nu ştim cu precizie dacă omul e heterosexual, gay sau bisexual. Ultima variantă pare ce mai plauzibilă. Să vă spun de ce!

Într-o postare din 2015 de pe Twitter, Jaden a spus că nu e sigur ce sentimente are pentru Tyler. „Cred că m-am îndrăgostit de Tyler. Până îmi dau seama, La mulţi ani!” În 2018, şi-a exprimat din nou sentimentele pentru Tyler. Pe scena Camp Flog Gnaw, le-a spus celor din mulţime: „Tyler nu vrea să spună, dar e iubitul meu. A fost iubitul meu toată viaţa mea!” V-aţi prins că Tyler e un bărbat, da? Apoi a insistat: „Tyler e iubitul meu. E adevărat!” Iar, în 2020, a confirmat din nou relaţia lor specială: „Iubitul meu a câştigat un Grammy!”

Relaţii cu fete şi băieţi?

Tyler n-a comentat nimic cu privire la relaţia lor. Sunt prieteni buni sau ceva mai mult de-atât? Ideea e că Jaden ne-a zăpăcit de tot şi cu versurile melodiilor lui, în care spune, de pildă, că „sărut băieţi albi încă din 2014”, în piesa I Ain't Got Time. Ca răspuns la întrebările tot mai dese ale jurnaliştilor cu privire la sexualitatea lui, fiul lui Will Smith a recunoscut următoarele: „Sunt nişte lucruri care sunt, pur şi simplu, inexplicabile”, a declarat cel care nu-şi doreşte să pună nicio etichetă anume pe sexualitatea lui.

Prin urmare, nu e încă clar dacă e homosexual. Cel mai probabil, bisexual. Însă e posibil să nu fie nici el conştient sau pregătit să recunoască asta. Aşteptăm să aibă o revelaţie şi să ne clarifice şi pe noi cât de curând! Până una, alta, Jaden s-a zvonit că a avut o relaţie cu Kylie Janner, în 2013, după care s-a afişat peste tot cu modelul Sarah Synder, în 2015. Cum spuneam, bisexual cel mai probabil!

Foto - Profimedia

Mai multe