Felix Baumgartner e şeful în relaţia cu Mihaela Rădulescu

4 mai 2015   News

Cel puţin, aşa spune el! Sportivul austriac a făcut dezvăluiri despre relaţia amoroasă pe care o are cu jurata de la „Românii au talent“. Iată ce spune despre rolurile lor în cuplu.

Cel puţin, aşa spune el! Sportivul austriac a făcut dezvăluiri despre relaţia amoroasă pe care o are cu jurata de la „Românii au talent“. Iată ce spune despre rolurile lor în cuplu.

Nu e prima oară când vine în România, dar de data aceasta a venit la braţul iubitei sale, Mihaela Rădulescu, pentru a participa la maratonul „Wings for Life“. Profitând de faptul că românii sărbătoresc cu mare fast ziua de 1 mai, austriacul s-a lăsat dus de val şi a petrecut alături de iubita sa într-un club din Mamaia.

Felix Baumgartner a acordat un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit despre relaţia pe care o are cu Mihaela Rădulescu: „Îmi place şi îmi doresc să aflu cât mai multe despre ea şi despre ţara ei. Am cunoscut-o pe sora ei. E o familie frumoasă... Este o persoană adorabilă. Este foarte bine organizată, puternică, ştie foarte bine ce vrea, mă distrez mult în preajma ei. Nu am fost niciodată cu o femeie cu care să mă distrez atât de mult. Dar, în acelaşi timp, iubeşte provocările şi este foarte exigentă“.

Întrebat dacă Mihaela Rădulescu e autoritară în relaţia cu el, paraşutistul austriac a spus: „Nu face pe şefa cu mine, probabil pentru că ştie că eu sunt şeful! Câteodată mai încearcă, iar eu o las pentru că ştiu că asta o face fericită, dar în majoritatea timpului eu sunt şeful!“.

Felix a petrecut câteva zile de excepţie în România: „Iubesc ţara asta, pentru că toata lumea este aşa amabilă, toată lumea m-a primit foarte bine. Am fost ieri (n.r. sambata) la un restaurant, mâncarea este extraordinară“, a spus austriacul la Pro TV.

Acelaşi post unde a ţinut să-i facă şi o dedicaţie: „Mihaela, asta e pentru tine: te iubesc din tot sufletul!“.

Totodată, el a urmărit-o în premieră pe iubita sa la „Românii au talent“. „E atât de ciudat când o văd la televizor, pentru că arată diferit!“.

vezi galeria foto cu ce a făcut Felix în România

Iar celor care speră că Mihaela va ajunge curând la altar la braţul austriacului, Felix le transmite că: „N-am vorbit niciodată de nuntă, pentru că nu sunt sigur dacă vreau să mă căsătoresc vreodată!“.

Foto: pagina personală

Mai multe